:::: MENU ::::
Posts tagged with: life

Two Cents About Life Philosophy

Some people talk on the phone with their pals while sitting on a bus. Some others close their ears with earphones, listen to some good musics, and then fall asleep, which is, I think, the most effective way of spending time on a trip. People have their own method on killing time on a bus. Mine, are listening to some songs, pertaining my mind in sereneness, and thinking of some things I usually don’t have any chance to think about. Last Sunday, on the way to Cikarang, on the bus seat, my mind wildly wander to something about this life. Well, my life, at least.

Continue Reading


It’s Happening: About Einstein and The Bees

Semalem baru aja nonton The Happening. Harus gw akui, si M. Night Shyamalan emang seorang expert di bidang cerita2 film kaya gini. Sebut aja film2 “aneh” dia: Lady in the Water dan The Sixth Sense. Emang sih, gw blm nonton dua2nya. Tapi gapapa, gw tetep ganteng :D . Eniwei, back to the movie, The Happening ini bener2 film yang rada2 absurd. Pertama2 nonton, gw ga nangkep ini film maksudnya apa. Aneh aja gitu tiba2 orang2 pada diem, jalan mundur, terus bunuh diri satu2. Serangan teroris bukan. Senjata biologis bukan. Semua orang pada diputusin pacar secara serentak, bukan juga. Argh! Pokoknya bingung deh. Apalagi endingnya. Tiba2 aja everything goes back to normal, terus tiba2 lagi kejadian sama terulang lagi. Ckckck… Cerita apa yang kau bikin Mr. Shyamalan (btw, ini orang namanya susah amat ditulis. Dibaca aja udah susah ^.^) ? Continue Reading